Mina Sessor <3


Dag 2- min första kärlek

Så bra gick det med bloggutmaningen,30 inlägg på 30 dagar,inte alls med andra ord. Men jag fyller på nu med dag nummer 2.
Min första kärlek tåls att diskuteras, det har hänt många gånger att man inbillat sig att man varit kär för att sedan inse att det inte alls varit så. Hjärtesorgen gick snabbt över efter ett par tårar och en ny att "förälska" sig i. Tror det va mest för att man under tånåren på något sett va mer eller mindre tvungen att vara kär i någon och det nästan va lite sport över att hitta en ny så fort som möjligt, men detta va inan man visste va kärlek va för något. Man vaknade upp en dag något äldre och insåg att allt det där bara va en lek, för kärlek är något jag aldrig upplevt innan jag träffade min sambo och han är raka motsattsen till det man tidigare fallit för. Intresse har jag tidigare kännt men inte kärlek.

Datorhaveri

Jaha, då har man drabats av datorhaveri. Tur som en tok så har jag ju telefon att skriva och fördriva tiden med. Igentligen så är det inte datorn det är fel på utan skärmen som la av,helt fantastiskt och jag har ju inte fått min nya dator än. I dag bär det av till bm,jag som hoppades att jag skulle slippa men än har det inte kommit någon bäbis trotts att jag va ute och gick över 6 km,städade osv, mina ansträngningar är helt klart inte tillräckliga. Denna lilla busunge stressar inte, det måste vara ärvt från pappa för han är lite av en tidsoptimist fast jag har ju inte varit med om att han kommit 6 dagar försent, eller mer.

Elefanter...

Elefanter går havande i 2 år, kanske är jag en elefant? eller kanske till hälften. Jag känner mig som en kroppsmässigt. Det som skiljer oss åt just nu är nog det det där med minnet för det har jag inget, kommer knappt ihåg vad jag åt i går.
5 Dagar över tiden och lill*n visar inga tecken på att vilja checka ut från "hotellet".


Därför har det inte blivigt några inlägg här på länge, jag har helt enkelt inte haft lust till något. Allt är färdigt här hemma men fortfrande fattas den lill* som man planerat så mycket för, som det är nu så har jag inte långt till tårar. Dessa 5 dagar har kännts som en evighet och vetsakapen att det inte är över än gör det inte bättre. det kan lika bra bli lika många till, eller fler. Det känns ju surt redan första dagen över BF. Men det är väll bara bita ihop och försöka fungera ändå. Något possitivt är ju att alla försök till att få ut den lille har resulterat i ett rent hem, possitivt är ju att det är rent och fint men bäbän hade gärna fått visa några tecken på att vilja komma. Just nu så är det bara sammandragningar och ilningar men det händer inte mycket mer.


Ps. min älskade man har köpt en dator till mig så snart kommer jag kunna blogga bäst jag vill :) då kommer det förhoppningsvis bli en massa fler inlägg in den här bloggen. Ds

inte i dag.

Min design ( standardmallen) är förmodligen den tråkigaste bloggen hittills, måste få tummen ur att göra iordning den men hittar inte lusten.

Känns lite surt för i dag fyller min lillebror år så i dag får det inte bli någon bäbis, man vill ju självklart att bäbisen ska ha en egen födelsedag. Och på lördag fyller min andra lillebror 20 och då går det ju inte heller, specielt eftersom att det skulle innebära att dom fyller jämt båda två samtidigt, kanske inte så kul och det skulle vara lite småjobbigt att behva välja vem man ska fira, det blir ju helt klart miindre krångel om alla har varsin egen födelsedag.

Bloggutmaning Dag 1- Om mig

Tänkte jag också skulle ge mig på bloggutmaningen för skojs skull.Om inte annat så har man ju något att skriva om även när man igentligen har bloggtorka.

Dag 01
Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 –
Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 –
Mina rädslor
Dag 27 –
Min favoritplats
Dag 28 –
Det här saknar jag
Dag 29 –
Mina ambitioner
Dag 30 –
Ett sista ögonblick


Så vem e jag, svårt att säga säkert då man upptäcker nya saker om sig själv hela tiden men men. Jag heter Petra, Jag är född Danielsson men bytte efternamn efter min far gick bort då min mamma bytte tillbaka till sitt flicknamn. Jag har 5 syskon, 4 bröder och 1 liten syster, men bara jag och två av bröderna är helssyskon.
Jag är 23 år gammal blir 24 i augusti och är mamma till en liten tjej som blir 5 år i Mars, jag väntar mitt andra barn som är beräknat att komma i stort sett när som helst.
Jag är uppväxt i en liten by "mitt" mellan Stockholm och Göteborg där jag bodde i 18 år. jag har lite av en social fobi och trivs igentligen bäst på små orter fast jag nu bor i Skövde, men jag ska nog kunna trivas här med, det gäller bara att bo in sig.
Jag är sambo sedan snart 4 år tillbaka, jag och min man vart ett par på alla hjärtans dag 2007, ett ganska lätt datum att komma ihåg och flyttade ihop ganska snabbt därefter. Så efter många grodor fann jag äntligen min prins och barnet vi väntar är vårt första gemensamma.
Som person är jag väldigt glad och social i sällskap med människor jag känner, jag kan nog uppfattas som ganska tjatig då jag pratar väldigt mycket, det gäller att få sagt så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt, det gör också så att jag fått en ful ovana och det är att avbryta folk, dok ej avsiktligt.
Jag är ganska enveten och vill jag ha något gjort så ska det ske NU, annars gör jag det själv.


Trött..

Jag har som vanligt tröttnat på den gammla designen och eftersom att jag inte orkar sätta mig och pilla med det just nu så får det bli en standardmall så länge.
I dag är det 3 dagar kvar till BF, jag önskar så att bäbis vill komma i dag, eller helst i går men det är vara vänta och se, knodden kommer när den är färdig även fast väntan gör en tokig.
I dag tänkte jag att jag skulle ta in barnvagnen och göra rent den, samt babyskyddet, så jag får något gjort, sedan är allt färdigt i stort sett.

Får se om jag får tummen ur att plocka fram symaskinen i dag också, jag har nämligen planerat att sy en bädd till Alice (hunden) så att hon får något eget, samtidigt som jag får tiden att gå.Blir den bra så lägger jag ut en bild sedan, annars så glömmer vi detta inlägget.

Nu va det ett tag sedan....

Här är det lugna gatan, mannen sover, barnet tittar på barnprogram och jag själv har svårt att få tiden till att gå. Det går inte tillräckligt fort, 6 dagar kvar till BF och längtan börjar göra mig tokig, jag klättrar snart på väggarna. Tiden står still.
jag har kännt mig som en fånge i min egen kropp bra länge nu, och jag önskar att det snart ska vara över så vi får träffa den mystiska lilla individen som bor innom mig. Jag är så himla nyfiken och om jag fick bestämma, vilket jag inte får så hade vi fött barn i dag.

Jag har iallafall packat en del utav BB väskan, fixat i ordning med bebbens kläder och spjälsängen står uppe och bäddad, vi är beredda även fast det känns långt bort, börjar kännas som att det bästa är att sikta in sig på 3 veckor i stället för en, för att minimera besvikelsen över att det inte händer något.

Min hund har blivit knäpp mitt upp i allt. Hon som vanligtvis är husses tjej svansar efter mig vart jag än går, ligger tätt tätt intill mig hela tiden och har börjat vakta mig på promenaderna, ingen kan komma i närheten för dom blir totalt utskällda, hon känner förmodligen på sig att vi snart ska "valpa" i familjen, Hon har varit såhär ett tag nu, men extra tydligt har det blivigt dom sista  1-2 veckorna.




4:de dagen

Nu e det 4:de dagen i det nya huset, och fortfarande är det massor att göra. Köket är någorlunda färdigt men resten står och ekar. Det värsta är att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja, och det resulterar i att jag inte riktigt får något gjort. Jag har iallafall ställt upp spjälsängen även fast jag är säker på att vi får vänta på Bebis några veckor till.

Dagens att göra lista :

Fortsätta packa upp.
Tvätta
Hitta, och sätta upp gardinerna
Städa.


Kalla fötter.

I morgon bär det av, då går flyttlasset och det är nu dom "kalla fötterna" kommer. Det ska bli så himla gött att flytta men jag är en vanemänniska och oroar mig gärna i onödan.
Jag går helst till samma gammla affär i samma gammla by, det är tryggt och inebär inga större förändringar, om inte ica möblerat om och bytt plats på mjölken, ne skämtosido. Så illa är det kanske inte men något däråt.
Jag börjar känna mig lite smått orolig, inte för att jag trivs här men jag är rädd för att inte trivas på det nya stället heller, inte ha någon att prata med och orolig för att uppfattas som konstig.
För mig är skövde lika stort som göteborg, jag har varken något lokalsinne eller storleksuppfattning, jag vet. Men allt som är större än den byn jag växte upp i är för mig jätte stort. Går jag utanför dörren kommer jag väll inte hitta hem.

Det löser sig sa han som sket i ån! 

Stress...

Känner mig lite smått stressad, massor att göra i dag. Packa, städa lasta, listan kan göras lång.
Det värsta är att gubben börjar jobba i dag efter jul ledigheten så han hinner inte hjälpa mig så mycket.Men det blir desto mer att göra för honom i morgon när allt ska packas upp.

I morgon blir vi skövdebor!

Gott nytt!

kanske skulle man ta och sammanfatta det gångna året?
2010 va lite av en bergodalbana för oss, men det negativa förde något possitivt med sig. Men skulle man bara älta det som hänt så skulle man bli tokig och därför väljer jag i stället att blicka frammåt.

2011 hoppas jag (som alla andra) blir ett toppenår. det kan i allafall inte börja bättre. Om två dagar så flyttar vi till huset, jag längat något fruktansvärt till att få ett eget hem igen efter att ha bott tillsammans med min mamma i 6 månader som har varit en väldigt tuff period för oss allihopp.

Om 3 veckor väntas en ny familjemedlem, något vi alla tre ser mycket fram emot.Allt är inhandlat förutom blöjor, och det är dax att ställa upp spjälsängen och allt annat som hör till.

2010 har lärt oss något, att allt löser sig, det tar bara lite tid! 






RSS 2.0